BANNER GIA SITE OMILOU

SUNODEUTIKO DELTIOU TUPOU ELLADA

Σοφοκλής Ξυνής: «Το άνοιγμα των συνόρων της Ελλάδας στην εκπαίδευση θα έχει καταλυτικά θετικά αποτελέσματα στην οικονομία και την πολιτιστική διπλωματία της χώρας μας»

Στο κατάμεστο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών, ιστορικών προσωπικοτήτων του αθλητισμού και εκπροσώπων των ΜΜΕ, αλλά και πλήθους αποφοίτων και στελεχών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή, συγγραφέα και προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή, «Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης».

ANAKOINWSI

 

Ο Εκπαιδευτικός  Όμιλος  Ξυνή απαντά στις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την άδικη και παράνομη ανάκληση των αδειών λειτουργίας των σχολών του, που θα οδηγήσει στην καταστροφή τον Όμιλό μας μετά από 60 χρόνια προσφοράς στην εκπαίδευση, και -κυρίως- θα οδηγήσει στην ανεργία χίλιους και πλέον εργαζόμενους.

Με ανακοίνωσή του ο Εκπαιδευτικός  Όμιλος  Ξυνή διαμαρτύρεται διότι το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δυστυχώς έπεσε θύμα παραπληροφόρησης και εσφαλμένης εισήγησης υπηρεσιακών παραγόντων, που υιοθετούν εδώ και καιρό τις απόψεις ανταγωνιστικού Ομίλου, ο οποίος χρησιμοποιεί ως αιχμή του δόρατος γνωστό δημοσιογράφο που διαθέτει τόσο έντυπο όσο και ραδιοφωνικό μέσο επικοινωνίας, αλλά και σχετικές ιστοσελίδες με αποτέλεσμα να ανακαλέσει τις άδειες λειτουργίας των σχολών του Ομίλου, που αριθμεί αισίως περί τους 270.000 απόφοιτους και προσφέρει άριστη εκπαίδευση σε χιλιάδες νέους ετησίως, και ουσιαστικά να οδηγήσει στην ανεργία χίλιους και πλέον εργαζόμενους.

SUNODEUTIKO DELTIOU TUPOU ELLADA

«Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης»,

η πρόταση-τομή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

για διέξοδο από την οικονομική κρίση

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΟΦΟΚΛΗ ΞΥΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το νέο του βιβλίο που τιτλοφορείται «Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης», το οποίο έρχεται ως μία ρηξικέλευθη πρόταση διεξόδου από την οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας, παρουσιάζει ο Καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (Πλατεία Κολοκοτρώνη), πλαισιωμένος από πάνελ διακεκριμένων καθηγητών Πανεπιστημίου και παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων από το χώρο της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών.

AFISA AGWNA GIA SITE

Στο πλευρό των παιδιών που δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο στέκεται ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, συνασπίζοντας τις δυνάμεις του με τον ΠΣΑΠ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών) και την ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε (Σταθερές Συγκοινωνίες), σε έναν σπουδαίο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 18.00, στο ιστορικό γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, «Γεώργιος Καμάρας», με ελεύθερη είσοδο.

Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, που διοργανώνεται για έναν πραγματικά ιερό σκοπό (για την ενίσχυση του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ»), δεν έχει ιστορικό προηγούμενο! Για πρώτη φορά, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΣΑΠ, όπου συμμετέχουν διεθνείς ποδοσφαιριστές και πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, αντιμετωπίζει στο γήπεδο, για φιλανθρωπικό σκοπό, εκπαιδευτικό όμιλο -τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, που Ηγείται και Πρωτοπορεί στην εκπαίδευση της χώρας σχεδόν 60 χρόνια τώρα.

Του φιλανθρωπικού αγώνα θα προηγηθεί ακόμα ένας ποδοσφαιρικός αγώνας για τον ίδιο σκοπό, στις 17.00, μεταξύ της ομάδας της «ΠΙΣΤΗΣ» και της ομάδας των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑ.ΣΥ).

Η εν λόγω πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ -την οποία αμέσως αγκάλιασε ο ΠΣΑΠ, αλλά και η ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε- εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου, που στηρίζει αδιάλειπτα την κοινωνία εδώ και 6 δεκαετίες, ενώ παράλληλα προστίθεται στις ενέργειες του ομίλου ΞΥΝΗ για ενίσχυση και ανάδειξη του δίπολου «Αθλητισμός-Εκπαίδευση». 

Ας στηρίξουμε όλοι ΜΑΖΙ, την Τετάρτη, από το γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ», στέλνοντας ένα κενό SMS στο 19818 (χρέωση 2,48 ανά SMS).

Γιατί ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για τα παιδιά που παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή…

Γιατί η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι θέμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 5279500, http://www.iek-xini.edu.gr/

skylla mc

H Κωνσταντίνα Σκυλλά από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ευχαριστεί τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για την υποτροφία που της άλλαξε τη ζωή

91 YΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η υποτροφία που μου προσφέρθηκε, μου άλλαξε τη ζωή», με αυτά τα λόγια και εμφανώς συγκινημένη, η 19χρονη Κωνσταντίνα Σκυλλά από τη Χίο, παιδί πολύτεκνης οικογενείας, ευχαρίστησε ολόψυχα τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ –και προσωπικά, τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή, για την υποτροφία που της προσέφερε, αξίας 18.160 ευρώ.

«Τα καλύτερα ταξίδια είναι τα ταξίδια στη γνώση και στον κόσμο, τα καλύτερα ταξίδια δεν τα έχουμε κάνει ακόμα. Ευχαριστώ το MediterraneanCollege για το εισιτήριο. Η υποτροφία που μου προσφέρθηκε, μου άλλαξε όχι μόνο τη ζωή αλλά και το μέλλον μου! Νιώθω τυχερή για αυτήν την ευκαιρία και θα την εκμεταλλευτώ στο έπακρο», δήλωσε η Κωνσταντίνα η οποία είναι δικαιούχος μιας πλήρους –τριετούς- υποτροφίας σπουδών στο MediterraneanCollege, φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, και ξεκίνησε τις σπουδές της τον Οκτώβριο του 2015 στη Σχολή Εκπαίδευσης του πρώτου αγγλόφωνου κολεγίου της χώρας μας.

Αντικείμενο των σπουδών της; Αυτό που πάντα ονειρευόταν: Παιδαγωγικά! Σπουδάζοντας φέτος λοιπόν στο 1ο έτος για το BachelorinEarlyChildhoodStudies, θέλησε να ευχαριστήσει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για την τεράστια ευκαιρία που της έδωσε για σπουδές, που δεν θα την είχε με άλλο τρόπο, καθώς δεν τα κατάφερε στις πανελλήνιες εξετάσεις, και οι γονείς της –έχοντας άλλα 3 παιδιά και ως εργαζόμενοι περιστασιακά με συμβάσεις- δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις σπουδές της σε ιδιωτικό φορέα εκπαίδευσης.

Αυτό το όνειρο λοιπόν για σπουδές, έκανε πραγματικότητα για την Κωνσταντίνα και για άλλους 90 νέους ανθρώπους από τις 13 Περιφέρειες της χώρας μας, που ανήκουν σε κοινωνικο-οικονομικά ασθενέστερες τάξεις,  ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο εκπαιδευτικός όμιλος που ουσιαστικά εισήγαγε και καθιέρωσε το θεσμό των υποτροφιών στο εκπαιδευτικό «γίγνεσθαι» της χώρας μας, προσφέροντας εδώ και 59 χρόνια, δωρεάν εκπαίδευση σε χιλιάδες νέους με όρεξη για μάθηση και θέληση για επαγγελματική επιτυχία.  

INFO

Mediterranean College Αθήνας:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 210 8899600

Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2016 00:00

Συνεργασία Π.Σ.Α.Π. και Ομίλου ΞΥΝΗ

Σε συμφωνία συνεργασίας, άκρως εποικοδομητικής και για τις δύο πλευρές και με σαφή προοπτική διεύρυνσης της εκπαιδευτικής μέριμνας για τους ποδοσφαιριστές-μέλη του Π.Σ.Α.Π., έφθασε η Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ.

Σελίδα 1 από 17

Εκπαίδευση με το κύρος «ΞΥΝΗ» από το 1957