BANNER GIA SITE OMILOU

ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

Πιστός υποστηρικτής των Ελλήνων αθλητών και της άρρηκτης διασύνδεσης του Αθλητισμού με την Εκπαίδευση, αλλά και συνεπής αρωγός εδώ και 58 χρόνια σε πλήθος δράσεων κοινωνικής προσφοράς, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ μέσω των φορέων του –MediterraneanCollege και ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας- έδωσε το «παρών» σε έναν ξεχωριστό φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ για τον αυτισμό, προσφέροντας 10 υποτροφίες στους Oλυμπιονίκες μας για μεταπτυχιακές σπουδές στο MEDITERRANEAN COLLEGE.

Published in Latest News

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κύριος Μπάνε Πρέλεβιτς, βράβευσε τον ιδρυτή και πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κύριο Σοφοκλή Ξυνή, για την προσφορά του στον χώρο της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, καθώς και για την μακρόχρονη συνεργασία του ΙΕΚ ΞΥΝΗ με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Published in Latest News

Δήλωσε συμμετοχή στην ομάδα Xinis Runners και ενίσχυσε το έργο του «Φάρου του Κόσμου»
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον 10Ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγα Αλέξανδρο και με οδηγό τη φράση:

«Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος!»

ανακοινώνει την έναρξη δήλωσης συμμετοχής στην ομάδα τρεξίματος "Xinis Runners" που έχει δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό. Ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 και θα καλύπτει τη διαδρομή από την Πέλλα, την αρχαία πρωτεύουσα της Μακεδονίας, έως την Θεσσαλονίκη τη σύγχρονη ελληνική μητρόπολή της.

Published in Latest News

Βραβείο για την πολυετή προσφορά του στον Αθλητισμό έλαβε ο καθηγητής και πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλής Ξυνής, από τον Δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ιλίου «Γ. Κακούρης».

Published in Latest News
Πέμπτη, 15 Ιανουάριος 2015 00:00

H UNESCO βραβεύει τα I.IEK ΞΥΝΗ

Μία ακόμα σημαντική βράβευση για την προσφορά και το πλήθος δράσεων κοινωνικής εταιρικής ευθύνης έλαβε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ που εμπερικλείει -πέραν της ποιοτικής εκπαίδευσης- την αδιάλειπτη προσήλωσή του σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Τομέα Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ετοίμασαν και προσέφεραν 350 μερίδες φαγητού και γλυκού στα μέλη των κοινωνικών δομών του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε Κερατσίνι, Πειραιά και Νίκαια, 3 συνεχόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να λάβουν την εν λόγω διάκριση από την UNESCO!

Published in Latest News

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα γιορτάσει φέτος ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 18:30, στην αίθουσα «Φίλων της Μουσικής» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2009-10. Θα είναι μια πανηγυρική τελετή, αφιερωμένη στην Εκπαίδευση και στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Published in Latest News

Με μεγάλη χαρά και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ βρέθηκε στο πλευρό του ΞΕΝΩΝΑ Kακοποιημένων Παιδιών και Mητέρων της "ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ", στο Χριστουγεννιάτικο BAZAAR που διοργάνωσε με τη στήριξη των «ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ» στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, στο Πάρκο Ελευθερίας (Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής).

Published in Latest News

Σε περιόδους όπου η έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ήταν άγνωστη στο κοινό, ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ ήταν ο μόνος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας που είχε θεσπίσει τις «Εορταστικές ημέρες προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο».

Published in Latest News

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Κινητικότητα των Νέων στην Έρευνα και την Τεχνολογία βράβευσε δώδεκα κορυφαίους Έλληνες, που αποτελούν πρότυπα για τους νέους, όπως οι ίδιοι τους επέλεξαν, μέσα από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν 3.000 νέοι.

Published in Latest News

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, παρουσία εκπροσώπων από το χώρο του Τύπου, καθώς και του ακαδημαϊκού και καλλιτεχνικού χώρου σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics – Αθήνα 2011.

Published in Latest News
Σελίδα 1 από 4

Εκπαίδευση με το κύρος «ΞΥΝΗ» από το 1957