Συνεργασίες

Αρωγοί στις μακρόχρονες δράσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για την ανάδειξη του δίπολου «Αθλητισμός & Εκπαίδευση» και την Εκπαίδευση των Αθλητών προκειμένου να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους μετά την απόσυρσή τους από την ενεργό δράση, είναι σημαντικές Αθλητικές Ενώσεις & Σωματεία, με τα οποία ο Όμιλος διατηρεί εποικοδομητικές συνεργασίες.

Ενδεικτικά, αναφέρονται:

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ ΜΕ ΠΣΑΠ

Σε συμφωνία συνεργασίας, άκρως εποικοδομητικής και για τις δύο πλευρές και με σαφή προοπτική διεύρυνσης της εκπαιδευτικής μέριμνας για τους ποδοσφαιριστές-μέλη του Π.Σ.Α.Π., έφθασε η Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ. Στόχος της συνεργασίας είναι η  ανάδειξη της στενής αμφίδρομης σχέσης μεταξύ αθλητισμού και εκπαίδευσης, προβάλλοντας τις ευεργετικές συνέπειες της σύζευξης αυτής όχι μόνο προς την κατεύθυνση παροχής μιας δεύτερης ευκαιρίας στα μέλη μας για απόκτηση ενός αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών, αλλά και ως προς τη διαμόρφωση υγιών και ισορροπημένων προσωπικοτήτων, συνειδητοποιημένων αθλητών και φιλάθλων.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΓΑΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ

Αθλητισμός και Εκπαίδευση είναι 2 έννοιες αλληλένδετες που, λειτουργώντας σε πλήρη σύμπνοια, μπορούν να οδηγήσουν σε προαγωγή του Πολιτισμού και ενίσχυση της κοινωνίας. Με γνώμονα το γεγονός αυτό, ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε σε χορηγική συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας εντάσσεται η υψηλού επιπέδου επαγγελματική εκπαίδευση των αθλητών των εθνικών ομάδων στίβου, αλλά και ευρύτερα των 10.000 μελών της οικογένειας του ΣΕΓΑΣ από τον Εκπαιδευτικού Ομίλο ΞΥΝΗ. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου, κ. Σοφοκλής Ξυνής «Ανταποδίδουμε εκπαίδευση στους αθλητές μας για την προσφορά τους στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- E.Π.Σ.Α.: ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο πλαίσιο της πολυετούς επένδυσής του στον Αθλητισμό, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προέβη σε μία ακόμα πολύ σημαντική συνεργασία. Ο λόγος αυτή τη φορά για την Ε.Π.Σ.Α. (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών),  στους αθλητές και τα μέλη της οποίας, καθώς και τους συγγενείς α΄βαθμού αυτών, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ παρέχει ειδικές τιμές και εκπτώσεις στα δίδακτρα. Η προσφορά του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στα μέλη της Ε.Π.Σ.Α. επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να εξελιχθούν επαγγελματικά και να εισχωρήσουν ως ανταγωνιστικοί επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, αποτελώντας μία ακόμα ουσιαστική επένδυση του Ομίλου στην προώθηση της «Διπλής Καριέρας» και στη δημιουργία καλύτερων προϋποθέσεων για τους αθλητές, που σταματούν την ενεργό δράση.

Εκπαίδευση με το κύρος «ΞΥΝΗ» από το 1957